Woordje van de directie

Beste bezoeker, 

Mag ik u aanspreken als een ouder van één van onze leerlingen? Of bent u een leerkracht van onze school die met fierheid doorheen onze website wil surfen? Misschien ben je een leerling van onze school die geleerd heeft in de klas hoe onze website te vinden, te openen en in te kijken ? Mogelijks ben je een ouder die voor een moeilijke beslissing staat en op zoek is naar een nieuwe school voor je dochter of zoon? Ben je directeur, zorgcoördinator, orthopedagoog, CLB-medewerker die het bestaande aanbod voor buitengewoon onderwijs onder de loep neemt om met de opgedane info ouders en leerlingen te informeren én te begeleiden in hun verdere studiemogelijkheden? Wie weet ben je een toevallige passant voor wie de website in het oog springt en vraagt om nader bekeken te worden?

Hoe dan ook bent u, tot welke categorie u ook behoort, van harte welkom op de website van de provinciale school voor buitengewoon onderwijs (psblo) ‘De Zeppelin’!

Met onze website wil het ganse team de terechte fierheid tonen voor een ‘buitengewone’ school die, elke dag opnieuw, instaat voor de verwezenlijking van een maximale ontwikkeling van elk kind. Het uitstippelen van een individueel traject voor elk kind is een uitdaging waar een team van professionele leerkrachten en pedagogische begeleiders dagdagelijks aan werkt. Gesterkt door een betrokken schoolbestuur en een stevig beleidsplan bieden wij het perfecte recept voor een goede en veilige leeromgeving voor het kind. 

Ik ben dan ook zo vrij om u veel lees- en kijkgenot toe te wensen doorheen uw Zeppelintocht!!!

Vriendelijke groeten,
Sabine Claeys - Directeur PSBLO De Zeppelin

Sabine

 

Downloads

Enkele interessante downloads:

maandmenu (maart 2020)*

reglement en engagementsverklaring

*Indien u vragen heeft omtrent allergenen in onze aangeboden eetmalen, kan u steeds terecht op het volgende nummer : 09 370 73 78 (= keuken PTI Eeklo waar de schoolmaaltijden dagelijks worden samengesteld).

Onze visie

Onze school staat garant voor 3 belangrijke pijlers:

  • Dynamisch-affectieve begeleiding
  • Cognitieve vorming en schoolvaardigheden
  • Sociale vaardigheden

Lees de volledige Schoolvisie

Wist je dat?

Onze school ook actief is op facebook? bezoek onze facebook pagina